Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Våre menyer

Mathagen har utviklet både hovedretter, supper og desserter. Nedenfor finnes et utvalg av rettene. Ta gjerne kontakt for mer info!

Hovedretter:
- Dampet laks med fløtesaus, kremet spinat og spagetti
- Smakfulle fiskekarbonader med purre- og hvitløk, kålstuing og persillepoteter
- Benfri nakkekotelett av svin med aspargesbønner og stekte poteter
- Pannestekte kyllingkarbonader med grønne erter, gulrot, mais og basmatiris
- Skivet oksestek med rosenkål og fløtegratinerte poteter
- Fårikål av fårekjøtt, hodekål, brunet kraft, sort pepper og poteter
- Ovnsbakt laks (med skinn) med dillsaus, brokkoli og kokte poteter
- Fiskeboller fra Vesteraalens i hvit saus med gulrøtter og kokte poteter
- Hjemmelagde kjøttkaker, blomkål/brokkolimiks og luftig potetstappe
- Strimlet hønsekjøtt i sjy med eplemos og stekte potetterninger
- Saftig svinestek med hjemmelaget surkål med epler og luftig potetmos
- Lammefrikassè med grønne erter og basmatiris

Supper: 
- Tomatsuppe
- Aspargessuppe
- Klar kyllingsuppe
- Klar grønnsakssuppe
- Ertesuppe med kjøtt og pølse
- Sjampinjongsuppe

Desserter: 
- Vaniljemousse
- Jordbærmousse
- Karamellmousse
- Appelsinmousse
- Sjokolademousse